Heeft u al een onderhoudscontract?

15/2/2021

Heeft u al een onderhoudscontract?

De 120 panelen die we elf jaar geleden legden bij Oude Nijeweme in Denekamp, doen na al die jaren nog steeds hun werk. En gelukkig storingsvrij. Dit geldt niet voor alle installaties. Wilt u vlot geholpen worden bij een eventuele storing? Sluit dan snel een contract af!

Onderhoud nodig voor hogere opbrengst

Door verschillende oorzaken kan een installatie in storing raken, zonder dat u dit merkt. Dit kan veel geld kosten. Alleen het monitoren van een installatie geeft geen garantie op een goede werking en hoge opbrengst. Het actief monitoren met onderhoud, controle en rapportage wÊl.

Het onderhoud voor de zon pv-installaties is geregeld in drie pakketten. U kiest zelf het pakket; hoe uitgebreider het pakket, hoe groter de service. De kosten voor het onderhoudscontract hangen af van de grootte van de installatie.

‍

‍Voordelen?

  • PV-systeem continue onder controle
  • Storing snel gesignaleerd en verholpen
  • Bespaart kosten
  • Hogere opbrengst

‍

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie over onze onderhoudscontracten. Bent u benieuwd wat een onderhoudscontract voor uw systeem kost? Neem gerust contact met ons op via 0541 - 200 150 of info@agro-nrg.nl. Wij maken graag een berekening voor u!

‍