Service-en-onderhoud

Service en Onderhoud

 

Service & Onderhoud

 

Als uw zon-pv installatie eenmaal goed draait, wilt u dit natuurlijk graag zo houden. Bovendien wilt u dat uw installatie een zo hoog mogelijke opbrengst heeft. Service en onderhoud is daarbij van belang. Vanaf nu kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.

Het is dit jaar tien jaar geleden dat we de eerste zonnepanelen verkochten en monteerden. De 120 panelen bij Oude Nijeweme in Denekamp doen na al die jaren nog steeds hun werk, en gelukkig storingsvrij. Dit geldt niet voor alle installaties. Daarom kunt u vanaf nu een onderhoudscontract bij ons afsluiten.

Onderhoud nodig voor hoge opbrengst

Door verschillende oorzaken kan een installatie in storing raken zonder dat de eigenaar dit merkt. Niet zelden met hoge kosten die voorkomen hadden kunnen worden als er onderhoud aan de installatie was gepleegd. Een goed onderhoudscontract is dan ook erg belangrijk! Alleen het monitoren van uw installatie geeft geen garantie op een goede werking en hoge opbrengst. Het actief monitoren met onderhoud, controle en rapportage wél. Zeker in combinatie met een allrisk verzekering, kan dit veel ellende en kosten voorkomen.

Keuze uit drie pakketten

We bieden drie verschillende servicepakketten: basis, pro en premium.

  • Basis
    Na installatie wordt uw pv-systeem aangesloten op het internet en aangemeld op het monitoring-portal. U bent zelf verantwoordelijk voor de monitoring van uw systeem en eventuele storingen worden opgelost op factuurbasis.
  • Pro
    Na aansluiten en aanmelden houden wij uw systeem 24 uur per dag in de gaten. Indien zich een storing voordoet, nemen wij direct contact met u op om de storing te verhelpen. Ook hierbij gebeurt dit op factuurbasis. Tussentijds ontvangt u rapportages over de prestaties van uw pv-installatie.
  • Premium
    Dit pakket is vergelijkbaar met het pro-pakket, maar heeft een paar extra voordelen. U betaalt hier geen voorrij-, administratie- en regiekosten. Daarnaast komt er jaarlijks een elektromonteur langs om uw installatie te inspecteren. Daarmee wordt de veiligheid en opbrengst van het systeem bewaakt.

De kosten voor het onderhoudscontract zijn afhankelijk van de grootte van uw installatie. Optioneel kunt u kiezen voor schoonmaak en verzekering.

Meer informatie

In dit document vindt u meer informatie over de verschillende pakketten en opties. Heeft u vragen, of wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Neem dan contact met ons op: 0541 - 200 150.

Privacy verklaring