Fijne Feestdagen!

22/12/2020

Fijne Feestdagen!

Het jaar zit er bijna weer op...

En wat voor jaar! Vol goede moed gingen we met z'n allen van start. En toen was daar ineens de coronacrisis. Het werd een jaar van thuiswerken, afstand houden en voorzichtig zijn. En nu, met de feestdagen voor de deur, zitten we middenin een lockdown.

Toch was het ook een jaar waarin we weer veel mooie zonneprojecten hebben uitgevoerd en veel bedrijven hebben voorzien van zonnepanelen. We hebben een gloednieuwe website gemaakt en hard gewerkt om ons service en onderhoud te optimaliseren. In het voorjaar, op de valreep voor de eerste lockdown, organiseerden we nog een SDE-avond.

We hopen dat ook u terug kunt kijken op een succesvol jaar! Dat u, ondanks alle beperkingen en stikstofperikelen, uw bedrijf draaiende hebt weten te houden. En dat u en de mensen om u heen gezond zijn gebleven. Laten we hopen dat we in 2021 weer wat meer ruimte krijgen om te ondernemen.

We wensen u hele fijne feestdagen en een succesvol en energiek 2021!
Ook in het nieuwe jaar staan we weer graag voor u klaar. Samen oogsten we de zon!

Namens alle medewerkers van Agro-NRG,

Robert - Toon - Hans - Esther - Leon - Hugo - Maik - Niek - Wim - Tim - Jelle - Cindy - Odette - Dick - Raymond - Alfons - Tycho - Jan - Wouter - Gerke - Mark - Carmen - Teun - Jorien