Wie we zijn

dé zon-pv leverancier
dynamisch en enthousiast team
ISO gecertificeerd
Lees verder

Dé zon-pv leverancier voor agrarische sector en MKB

Agro-NRG helpt agrarisch ondernemers en andere mkb’ers te verduurzamen. Dat doen we al meer dan twaalf jaar. We vinden het belangrijk dat de agrarische sector en het MKB gezien worden als sectoren die rekening houden met een duurzame leefomgeving, door groene stroom op te wekken met zonnepanelen. 


Agro-NRG levert kwalitatief hoogwaardige zon-pv installaties, op basis van een full-service concept. Of de panelen nu op een schuur, stal of loods moeten; wij regelen alles voor u. Ook informeren we u graag over de mogelijkheden voor subsidies en asbestsanering bij het plaatsen van zonnepanelen.

Wij oogsten de zon! Doet u met ons mee?

Het verduurzamen van ondernemers; dát is het doel

2009

In dit eerste jaar werden 120 zonnepanelen van 125 wattpiek verkocht
Stimuleringsregelingen zorgen voor een flinke stijging in de aanschaf van zon-pv installaties

2014

Naast agrariërs melden zich steeds meer andere MKB-ers om te verduurzamen
Dagelijks dragen alle Agro-medewerkers bij aan een duurzame samenleving, mét oog voor klant en kwaliteit

2022

Wekelijks worden zo'n 2000 zonnepanelen geplaatst bij diverse projecten

Enthousiaste medewerkers

Met een enthousiast team werken wij professioneel en klantgericht. We hebben de juiste kennis en ervaring op het gebied van zonne-energie en leveren maatwerk voor ieder project.

We zijn een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, waar we als team samenwerken en er voor elkaar en met elkaar staan! Samen met onze klanten werken we aan een schonere toekomst. Samen oogsten we de zon!

De juiste keurmerken zijn voor ons heel belangrijk

ISO 9001

Wij hebben het ISO 9001 certificaat. ISO 9001 is de wereldwijd meest ingezette norm gericht op kwaliteitsbeheersing. Wij werken volgens een kwaliteitsmanagementsysteem en borgen hiermee de kwaliteit van onze producten, diensten, processen en medewerkers. Hiermee voldoen we aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

ISO 14001

Ook zijn wij in het bezit van het ISO 14001 certificaat. Het milieumanagementsysteem volgens ISO 14001 is bedoeld om een passend milieubeleid te ontwikkelen en uit te voeren. Hiermee beheersen of verminderen we de milieurisico’s van de bedrijfsvoering.

De Nederlandse land- en tuinbouwbedrijven produceren 44% van alle groene stroom in Nederland. De agrarische sector is de enige in Nederland die voor 2020 de uitstoot van broeikasgassen met 20% weet te verlagen. Met deze website willen we de land- en tuinbouwsector op een positieve manier in het nieuws brengen.

Samen vormen we met ‘Wij oogsten de zon.nl’ het grootste solarproject van Nederland.
wijoogstendezon.nl