Wij steunen het boerenprotest

30/9/2019

Wij steunen het boerenprotest

Morgen reist een grote groep boeren af naar Den Haag. De afgelopen jaren hebben politici, media en activisten een negatief beeld neergezet van de boeren in Nederland. De roep om de veestapel in Nederland te halveren, was de druppel. En dus komen de boeren in actie!

Met honderden trekkers, auto's en andere voertuigen gaan ze morgen op pad. Niet alleen boeren, maar ook leveranciers en andere mensen die de sector een warm hart toedragen doen mee. De boeren willen niet meer weggezet worden als dierenmishandelaars en milieuvervuilers. Volgens de actiegroep 'Agractie' gebruiken de media vaak aannames en spelen ze in op emoties bij hun berichtgeving. Boeren willen dat de wetenschappelijke feiten worden gebruikt, zodat het eerlijke verhaal in de media verschijnt.

Wij zijn trots op alle boeren
Wij van Dumea Agro Advies steunen de protestactie van harte! Wij komen dagelijks op het boerenerf. Zien dagelijks hardwerkende boeren die met veel zorg en toewijding dag in dag uit voor ons eten zorgen. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Met respect voor mens, dier en milieu. In stallen die voldoen aan alle wetten en eisen. Boeren met hart voor hun vak, hun bedrijf, hun dieren en hun gewassen. Wij zijn trots op deze boeren en blij dat wij met en voor ze mogen werken.

Veel succes!
Wij wensen alle boeren morgen heel veel succes in Den Haag! Hopelijk draagt deze actie bij aan een positieve beeldvorming over de agrarische sector. Want dat verdienen de ze!