Extra maatregelen vanwege coronavirus

16/3/2020

Extra maatregelen vanwege coronavirus

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat uiteraard bovenaan. In verband met de nieuwe richtlijnen rondom het Coronavirus, zijn wij genoodzaakt om onze werkwijze voor de komende periode aan te passen. Hieronder leest u wat dit betekent.

Algemene werkwijze:

  • Ons kantoor aan de Eerste Stegge 54 te Ootmarsum is fysiek gesloten, wat betekent dat het gebouw is gesloten voor externen.
  • Voor vragen kunt u ons bellen op 0541 – 200 150 of mailen naar info@agro-nrg.nl.
  • Onze medewerkers werken thuis en/of verspreid binnen de afdelingen. Daarnaast houden zij zich aan de richtlijnen van het RIVM.
  • Alleen noodzakelijke afspraken hebben doorgang. Bij geplande afspraken zullen onze medewerkers contact met u opnemen. Mocht u griep of verkoudheidsverschijnselen hebben, dan verzoeken we u om de afspraak te verzetten.
  • Wij verhelpen alleen dringende storingen. Voor alle andere storingen vragen wij u om na 6 april contact op te nemen. Onze monteur neemt vooraf contact met u op om de situatie te beoordelen.

Vooralsnog kunnen wij onze dagelijkse werkzaamheden blijven beoefenen en volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Mocht het zijn dat door nieuwe ontwikkelingen wij de werkzaamheden gedeeltelijk of niet meer kunnen beoefenen, dan zullen wij u daar tijdig over informeren.