Agro-NRG heet vanaf nu Energreen Pro

1/7/2024

Agro-NRG wordt Energreen Pro

Agro-NRG zet de volgende stap in de energietransitie en wordt per vandaag onderdeel van Energreen Nederland. Samen met andere succesvolle installatiebedrijven slaan we de handen in één en investeren we in innovatie en schaalvergroting.

Hetzelfde professionele Agro-NRG team, dezelfde service, dezelfde garanties, maar onder een andere naam en met nóg meer mogelijkheden voor de toekomst. 

Zo garanderen we onze rol als uw partner in de energietransitie voor de lange termijn. Want de energie voor uw bedrijf, die maakt u voortaan zelf! En wij staan naast u. Tijdens elke stap van deze belangrijke verandering. We luisteren, beantwoorden al uw vragen en zetten jullie wensen om in toekomstbestendige oplossingen. Oplossingen die uw CO2 uitstoot significant vermindert, energiekosten verlaagt, uw productieproces verduurzaamt en meer continuïteit geeft door minder afhankelijk te zijn van het stroomnet.


Maak kennis met de kracht van Energreen Pro

Door onze krachten te bundelen en onderdeel te zijn van een internationaal netwerk, kunnen we nog meer expertise en oplossingen inbrengen in de energietransitie van jouw bedrijf. Denk hierbij naast zonnepaneel projecten aan het realiseren van grootschalige energieopslag systemen, het realiseren van (snel)laadpleinen, op maat gemaakte solar-carports en meer. Energreen Pro heeft de kennis, de oplossing én de mensen om jou verder te helpen in de energietransitie.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou de volgende stap te nemen in de energietransitie. En welke stap jij ook zet, we zetten hem samen!

Onze nieuwe website:
www.energreen.pro


Wij blijven bereikbaar via ons telefoonnummer:
0541 - 200 175