Agro-NRG bestaat tien jaar!

26/3/2019

Agro-NRG bestaat tien jaar!

Vandaag is het exact 10 jaar geleden dat Robert ter Horst zich onder de naam Agro-NRG bij de KvK inschreef. In die tien jaar is er veel veranderd. Maar het doel, ondernemers verduurzamen door middel van zonnepanelen, is nog altijd hetzelfde.

Van 120 naar 3000 zonnepanelen
In 2009 verkocht Agro-NRG welgeteld 120 zonnepanelen van 125 wattpiek. Deze week verlaten bijna 3000 zonnepanelen van gemiddeld 300 wattpiek het pand aan de Eerste Stegge in Ootmarsum. Agro-NRG heeft in die tien jaar bewezen een sterke speler op de markt te zijn. "Veel start ups in deze branche legden inmiddels het loodje. Door constant te innoveren, te investeren en in te zetten op kwaliteit houden wij ons hoofd ver boven water", vertelt Ter Horst.

Investeren in zonne-energie loont
De grootste verandering in die 10 jaar? "Door diverse stimuleringsregelingen groeide de markt in zonne-energie enorm en werden de panelen maar liefst 80 procent goedkoper". Robert is van mening dat investeren in goede zonnepanelen zowel burger, ondernemer als instelling meer dan 10 procent rendement oplevert. "Het blijft voorlopig dus nog wel even druk bij ons aan de Eerste Stegge", meent Robert.

De Ootmarsumse ondernemer is trots op zijn bedrijf. "Ik ben er trots op om, samen met mijn team, iedere dag bij te dragen aan een duurzame samenleving".