Wij zoeken talent!

23/5/2019

Wij zoeken talent!

Door de toenemende vraag naar zonne-energie zoeken wij schoolverlaters die graag aan de slag willen. We zoeken toppers voor de verkoop, inkoop, montage en installatie. Het gaat hierbij niet om een vakantiebaan, maar om een echte job.

Agro-NRG monteert en installeert complete zonne-energie installaties bij agrarisch ondernemers en MKB. De vraag naar zonne-energie blijft groeien. Daarom kunnen we wel wat extra handjes gebruiken. We zoeken schoolverlaters, die klaar zijn met hun vervolgopleiding maar niet precies weten wat voor werk ze willen doen. We geven je graag de kans om mee te kijken, mee te werken en te ontdekken waar je talent ligt.

We gaan graag in gesprek!
We zijn een snelgroeiend bedrijf; jong, dynamisch en gezellig. En dat allemaal met een flinke dosis Twentse nuchterheid. Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Kom dan donderdag 6 juni tussen 15.00 uur en 16.00 uur naar de Eerste Stegge 54 in Ootmarsum. We organiseren die dag een Open Beursdag voor de klanten van Home-NRG. Hierdoor krijg je gelijk een goed beeld van ons bedrijf.

Ga jij graag met ons in gesprek? Meld je dan aan voor deze informatiemiddag en stuur een mail aan cindy.broekhuis@agro-nrg.nl.

We spreken je graag op 6 juni. Tot dan!