Nieuws

Nieuws over zonnepanelen en zonne-energie


Officiele Testresultaten installatie Twente door Solar Frontier bekend gemaakt

Terug naar overzichtAfbeelding

Solar Frontier heeft recent de officiele testresultaten van Testinstallatie Twente op het dak van Agro-NRG/Home-NRG te Ootmarsum in Twente bekend gemaakt. Uit de resultaten is gebleken dat de CIS-techniek panelen uitzonderlijk hoge rendementen halen. In vergelijking tot andere kwalitatief hoogwaardige en bekende merken haalt Solar Frontier nog eens 10% meer rendement per jaar.

In de vergelijking vanuit Solar Frontier zijn ook locaties als de proefboerderij Schleswig-Holstein, het Fraunhofer Institut in Kassel en een testlocatie op Rhodos onder de loep genomen. Ook hieruit blijkt dat Solar Frontier fors hogere rendementen haalt dan panelen met de standaard polykristallijne of monokristallijne technieken.

Voor voorbeeldprojecten waar Agro-NRG/Home-NRG gewerkt heeft met deze Solar Frontier panelen verwijzen wij door naar de volgende websites:

- www.wijoogstendezon.nl

- www.home-nrg.nl

Behalve de zeer goede resultaten op het gebied van energetisch rendement laten de panelen qua vormgeving en kleurstelling niks te wensen over.

Klik hier voor de sheet met testresultaten van de verschillende testinstallaties van Solar Frontier. Onder andere de testinstallatie op het dak van home-NRG en Agro-NRG in Twente.

 

Privacy verklaring