Wij oogsten

de zon

ons verhaal
nieuw onder de zon
projecten
serviceformulier
storing melden
vacatures
Lees verder
Scroll naar beneden

Wat doen we

Agro-NRG levert complete zon-pv installaties aan agrarisch ondernemers en andere mkb’ers. Compleet met zonnepanelen, omvormers, onderconstructie en bekabeling.

‍

Altijd van de beste kwaliteit en altijd op maat. Ieder bedrijf en iedere klant is weer anders. Met verschillende wensen, een ander energieverbruik en andere mogelijkheden. Samen met de klant gaan we aan de slag.

‍

We geven een advies, maken een plan en zorgen uiteindelijk voor een goed draaiende zon-pv installatie. Vanaf dat moment kunt u gaan oogsten.

wie zijn we?

Waarom

 • Totaalpakket
  ‍
  Agro-NRG verzorgt het gehele traject; van idee tot oplevering met alles wat daarbij komt kijken. Uiteraard stemmen we tussentijds regelmatig af.
  ‍
 • Persoonlijk contact
  ‍
  ‍
  Wij luisteren naar uw wensen en samen maken we een plan van aanpak. En we komen persoonlijk bij u langs om de installatie op te leveren.
  ‍
 • Servicegericht
  ‍
  Omdat we een totaalpakket bieden, ontzorgen we onze klanten. U weet vooraf precies waar u aan toe bent en wat u exact van ons kunt verwachten.
  ‍
 • Kwaliteitsmerken
  ‍
  ‍
  Wij leveren kwaliteit, en dus werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Op eigen testlocaties worden de producten uitgebreid getest en gecontroleerd.
  ‍
 • Duurzaam ondernemen
  ‍
  ‍
  Naast duurzame producten hebben wij ook een energieneutraal pand en zijn we ISO 9001 en 14001 gecertificeerd.
  ‍
 • Onderhoud en verzekering
  ‍
  ‍
  Regelmatig onderhoud draagt bij aan het optimaal blijven functioneren van uw systeem. We leveren diverse onderhoud- en verzekeringspakketten.

Laatste nieuws

Laatste projecten