Nieuws

Nieuws over zonnepanelen en zonne-energie


Subsidieregeling Duurzame Energieproductie voor zonnepanelen zeer interessant voor grootverbruikers!!!

Terug naar overzichtAfbeelding

Nu nog 3 miljard euro subsidie beschikbaar! Het oorspronkelijke budget van de regeling ten behoeve van de productie van duurzame energie was 3,5 miljard euro. De regeling is bedoeld voor grootverbruikers, oftewel aansluitingen groter dan 3 x 80 ampère die een installatie willen realiseren groter dan 15 kWp.

Voor mkb-bedrijven en agrariërs die zonne-energieprojecten willen realiseren met een grootverbruik aansluiting, is het slim nu hun kansen te grijpen. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Dus: wie het eerst komt, het eerst maalt.

De subsidie voor energieproductie is opgebouwd uit 6 fases die opeenvolgend worden opengesteld. Elke fase is het subsidiebedrag hoger! Echter, op is op! Met het behalen van fase 4 is deze subsidieregeling zeer zeker interessant voor grootverbruikers en is het mogelijk om op een terugverdientijden van ca. 6-8 jaar uit te komen!!

Wees er snel bij! Door hogere subsidie in de regeling vanaf fase 4 is deze een stuk interessanter geworden. We verwachten hierdoor dat het beschikbare budget snel op is door de vele aanvragen die zullen volgen.

De SDE+ regeling

Privacy verklaring