Maatregelen vanwege coronavirus

12/10/2020

Maatregelen vanwege coronavirus

Ondanks dat we het anders gehoopt hadden, is het Coronavirus er nog steeds. We zijn er nog niet... En dus doen ook wij er alles aan om verspreiding van het virus tegen te gaan. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat uiteraard bovenaan.

Voor de komende periode nemen wij de volgende maatregelen:

  • Ons kantoor aan de Eerste Stegge 54 in Ootmarsum is fysiek gesloten, wat betekent dat het gebouw is gesloten voor externen.
  • Voor vragen kunt u ons bellen op 0541 – 200 150 of mailen naar info@agro-nrg.nl.
  • Wij werken veelal vanuit huis. We zijn rechtstreeks bereikbaar per mail, of via onze rechtstreekse telefoonnummers. Deze contactgegevens vindt u hier.
  • Alleen noodzakelijke afspraken hebben doorgang. Bij geplande afspraken zullen we contact met u opnemen. Mocht u griep of verkoudheidsverschijnselen hebben, dan verzoeken we u om de afspraak te verzetten.
  • Wij verhelpen alleen dringende storingen. Onze monteur neemt vooraf contact met u op om de situatie te beoordelen.
  • De geplande informatieavond van woensdag 21 oktober over subsidies voor zonnepanelen, gaat niet door. We nemen telefonisch contact op met diegene die zich hiervoor heeft aangemeld. Had u zich nog niet aangemeld, maar heeft u wel interesse? Neem dan contact met ons op.

Vooralsnog kunnen wij onze dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren. Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM. Indien we bovenstaande maatregelen moeten aanpassen in verband met nieuwe ontwikkelingen, dan zullen wij u daar over informeren.

Hou vol, let op elkaar en blijf gezond!

Team Agro-NRG