Infoavond zon-pv 21 oktober afgelast

24/9/2020

Infoavond zon-pv 21 oktober afgelast

De informatieavond van woensdag 21 oktober over zon-pv en mogelijke subsidies, gaat niet door. In verband met de geldende Coronamaatregelen hebben wij besloten deze avond af te lassen.

Deze avond was bedoeld voor ondernemers die willen verduurzamen door het plaatsen van zonnepanelen. In veel gevallen is dit mogelijk met behulp van subsidies als SDE++, KIA of EIA.

Stimuleringssubsidie

De subsidieregeling ‘Stimulering Duurzame Energieproductie’ (SDE++) is bedoeld voor bedrijven die duurzame energie willen produceren, bijvoorbeeld met behulp van zonnepanelen. Op 24 november opent de najaarsronde en kan subsidie aangevraagd worden. Het budget voor deze ronde is € 5 miljard.

KIA en EIA

Als u investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie, kunt u gebruik maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Hiermee heeft u fiscaal voordeel op de aanschaf van zonnepanelen. De Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) geldt als u investeert in bedrijfsmiddelen.

Wij helpen u graag!

Wilt u duurzame energie produceren en bent u benieuwd of dit met subsidie mogelijk is? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan telefonisch via 0541 - 200 150 of per mail via info@agro-nrg.nl. Wij helpen u graag!